dijous, 20 de març del 2014

A TRAVÉS D'IMATGES...


Aquest mes de Març, hem començat una nova activitat temporal al centre amb un grup reduït d'usuaris els dilluns a la tarda: un taller de fotografia.
La idea d’aquest taller és fer una activitat grupal mitjançant fotografies de la vida dels usuaris del centre. Darrera d’una fotografia sempre hi ha una història i a través d’elles és possible conèixer les aficions d’una persona i els moments més significatius de la seva vida. Així, a partir de les fotografies els usuaris ens expliquen vivències, i les comparteixen amb els companys. És una forma de trobar similituds o diferències amb els altres, i de coneixe'ns millor.
Aquestes fotografies les anirem col.locant al centre en forma d'exposició que s'anirà construint a mesura que avanci el taller, i d'aquesta forma poder compartir amb la resta d'usuaris i professionals del centre les imatges més significatives de cadascú. 

Volem agraïr especialment a totes les famílies que ens han facilitat fotografies.


 

Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...