dijous, 30 d’abril del 2015

Diada de Sant Jordi 2015

El dia 23 d'abril els usuaris ,usuàries i personal del Centre de Dia"Les Teixidores", vam celebrar la diada del patró de Catalunya, Sant Jordi, d'una forma molt especial. 
Vam muntar una" paradeta" al centre de Cardedeu, on al costat d'altres paradistes, ens vam dedicar a vendre les manualitats artesanals que durant aquests mesos, s'han realitzat al centre.
La nostra parada va tenir molt èxit, fins allà es van acostar familiars, antics usuaris, curiosos, fins l'alcaldessa! a la recerca d'un detall "diferent" per regalar aquest dia tan especial.

L'esforç i tenacitat dels nostres usuaris i usuàries recolzats per l'equip es va traduir en un ampli assortiment de preciosos objectes que cridaven l'atenció de tots els transeünts: Polseres, clauers, fermalls, collarets, anells ...

Però el que mes èxit va tenir, sens dubte, va ser la simpatia dels nostres usuaris i usuàries convertits en venedors per un dia. Es van prendre tan seriosament la tasca, que gairebé ens quedem sense gènere. Ens ho treien de les mans!

Tots els diners recaptats seran destinats a realitzar alguna activitat especial, excursió, sortida, dinar fora del centre ... en la qual puguin participar tots els usuaris i usuàries, activitat que ells mateixos triaran en funció de les seves preferències.

En breu pujarem mes fotografies de la Diada  al bloc, mentre, us deixem amb una petit avançament:










...........................Continuarà.........................................

Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...