dijous, 2 d’abril de 2015

Taller de cuina : Mona 2015

"La mona de Pasqua és un dolç esponjós que sol menjar-se acompanyat de xocolata , ou  dur i/o llonganissa seca. És una tradició que simbolitza que la Quaresma i les seves abstinències s'han acabat."

A Catalunya, gaudim d'una dolça tradició que és la de la Mona. Les pastisseries s'omplen d'enginyoses figures de xocolata, des del típic ou de xocolata, fins a personatges de famoses sèries de TV, esportistes ..... Al Centre de Dia" Les Teixidores", no hem volgut perdre'ns aquesta celebració, així que els nostres usuaris i usuàries , ajudats per la nostra companya Esther, s'han posat mans a l'obra, i han estat capaços d'elaborar un pastís i unes figures de xocolata, que no tenen res a envejar a les de les millors pastisseries de la zona.




Xocolata!

Concentració



Resultat professional
Això té molt bona pinta

He estat una de les persones afortunades que hem pogut provar les Mones, i de veritat, aquest cop s'han superat: EXQUISIDES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada