dilluns, 28 de desembre del 2015

Actes del 22 de desembre de 2015 al Centre de Dia "Les Teixidores"

El 22 de desembre ha estat una data especial en el nostre centre : S'han celebrat tres actes al llarg de la jornada

En primer lloc, de bon matí, i coincidint amb les dues ultimes xifres del primer premi de la Loteria Nacional, s'ha sortejat la "Llumineta", l'agraciada amb la cistella ha estat la nostra usuària Magdalena E. (Nº 40)




Més tard, s'ha celebrat el dinar de Nadal conjuntament entre el personal del centre, i els usuaris i usuàries que han desitjat acompanyar-nos i han ajudat a parar una taula de Nadal "com cal". Les postres (Mousse de Llimona amb xocolata) han estat elaborats pels propis usuaris, i segons l'opinió general el resultat ha estat excel·lent.






Tendre...






Després del dinar, a les 4 de la tarda, ha començat la "Festa de les Famílies" acompanyada de música, actuacions dels propis usuaris i usuàries, i un berenar especial. D'altra banda, vam tenir la sort de comptar amb la presència del solista Antonio Rojas que de forma desinteressada va amenitzar la tarda amb l'alegria de les seves cançons que van encantar al públic.També ens va acompanyar el nostre alcalde D. Enric Olivé i Manté.



Senyora Àngels P. i Sr. Alcalde.Alcalde de Cardedeu Enric Olivé i Manté

Senyor Manuel, Sra. Adela i Sr. Alcalde Enric Olivé







El cantant Antoni Rojas i la Laura

A ballar!

Estil i personalitat

Ballarins i ballarines de totes les edats



Agraïm a usuaris / es i familiars les mostres d'afecte cap al personal del centre, emplaçant-los a visitar-nos quan vulguin, i esperant comptar amb la seva participació en totes les nostres activitats.



Fins aviat!

Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...