dilluns, 8 de febrer del 2016

Festa de Carnestoltes 2016

Dijous passat , dia 4 de febrer, el Centre de Dia Les Teixidores va celebrar la festa de Carnestoltes  2016.

Va ser un esdeveniment preparat amb afecte i il·lusió  tant per part dels usuaris, com per part dels treballadors.

En primer lloc, es va decidir que aquest any celebraríem una festa  amb un segell d'elegància, i distinció propis de mitjans del segle XIX, i com sempre, simpatia a dojo, per la qual cosa durant aquestes últimes setmanes, al taller de manualitats els propis usuaris / es han elaborat barrets de copa per als cavallers, i uns graciosos tocats amb flors per a les dames. La veritat, és que tothom ha treballat de valent, ja que les flors dels barrets d'època de les senyores, tenien el seu entrellat.




Però per als nostres usuaris no hi ha repte impossible, i no només van realitzar els seus tocats, sinó que van aprofitar el matí abans de la festa, per preparar uns deliciosos pans de pessic per recuperar forces durant el ball.



El gran moment va arribar a la tarda, tothom lluint elegantíssim amb el seu corresponent tocat, música de tot els estils perquè tothom pogués lluir-se, pasdobles, salsa, rumba, tangos i fins ranxeres .... es van anar succeint mentre els usuaris, familiars, i treballadors ens ho passàvem d'allò més bé.













Tota aquesta ballaruga va ser acompanyada d'un berenar on el pa de pessic va obtenir tot el protagonisme. (I és que estava boníssim!)







I per finalitzar, la Laura acompanyada de la seva  inseparable guitarra, ens va obsequiar amb un repertori de cançons que van enlluernar als usuaris / es, que no van dubtar a acompanyar-la al compàs de cançons tan entranyables com "el camino verde", "El meu avi" , "un beso y una flor" ....

Ha estat un esdeveniment inolvidable, per això aprofitem l'ocasió per explicar-vos un secret .... 

...El dia 10 de febrer: SARDINADA AL CENTRE DE DIA ... us apunteu ?





Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...