dijous, 10 de març del 2016

Comiat dels alumnes de La Mongia "Connectant Històries" (2016)


Divendres passat es va celebrar l'acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre els alumnes del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) del centre de formació La Mongia i uns quants usuaris i usuàries del Centre de Dia. Els/les alumnes van obsequiar als usuaris i usuàries participants un llibre personalitzat en el qual es reflecteixen les Històries de Vida que han elaborat conjuntament durant el temps que ha durat aquest interessant projecte, el qual ha permès apropar-se a diferents generacions i conèixer-se millor.

 http://lesteixidores.blogspot.com.es/2016/01/projecte-intergeneracional-entre.html



L'Anna escolta atentament les explicacions de les alumnes

El Pere rep il·lusionat el seu llibre

La Rosa encantada al veure la seva història

La Victòria està entusiasmada amb el llibre  fet amb molt afecte pels nois i noies de La Mongia 


Els/les  estudiants han mostrat sempre una especial sensibilitat amb els usuaris/es del Centre.
Aquest moment és especial per a tots nosaltres.




Donem les gràcies als nois i noies que han participat en aquesta trobada intergeneracional, desitjant -los sort en les seves futures carreres professionals. Els agraïm especialment el tracte exquisit que han mostrat cap als nostres usuaris i usuàries  i  des d'aquí, els convidem a tornar a visitar-nos  i que ens expliquin, aquesta vegada ells, les seves pròpies històries de vida.



UN GRAN EQUIP
 "LES TEIXIDORES I LA MONGIA"




Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...