dilluns, 22 de febrer del 2016

24-02-2016:Propera visita al Centre dels alumnes del Màster d'Atenció Centrada en la Persona de la Universitat de Vic

El proper dia 24 de febrer el nostre Centre de Dia les Teixidores rebrà la visita dels alumnes del Màster d’Atenció Integral Centrada en la Persona que imparteix la Universitat de Vic per tal de poder compartir l’experiència que l’empresa MAP Assessorament i Serveis S.L està desenvolupant vers la implantació d’aquest nou model d’atenció.  Un  model que suposa una nova visió de la persona gran i un canvi de rol pels professionals, així com el compromís d’un sistema organitzatiu més flexible i d’una bona coordinació entre els diferents agents de l’atenció gerontològica.

Aquesta visita és un reconeixement per tot l’equip del centre en l’esforç i la motivació presentada vers aquest canvi de mirada, que aporta a les persones usuàries un tracte més digne i un reconeixement social i personal respectant el principi d’autodeterminació.
Ha estat un camí difícil, a vegades, però sempre enriquidor per tots nosaltres ja que aquest canvi de mirada ens ha portat a una millora en la qualitat de vida de les persones grans que ens visiten. Des del 2013 hem fet un camí junts que ens ha portat fins el dia d’avui en el que ara ja som nosaltres qui podem mostrar la nostra experiència en un centre de dia autònom. Durant aquest camí hem tingut que flexibilitzar la nostra organització empoderant a la persona gran en el procés i establint un entorn terapèutic a través de la quotidianitat. Fins i tot, estem retirant l’uniforme tradicionalment “sanitari” per un altre molt més proper i d’indole social.

La visita serà guiada per les persones usuàries, com sempre ho fem! i per part de l’equip liderat per la Laura, la nostra directora i la María Moreno com a responsable de la implantació del model. En breu us penjarem les fotos d’aquesta visita per tal de poder-la compartir també amb tots vosaltres.

Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...