divendres, 26 de setembre de 2014

Sortida a Calella

El divendres 19 de setembre, els usuaris i usuàries del Centre de Dia juntament amb familiars i personal del centre, vam realitzar una excursió a Calella. El temps assolellat ens va acompanyar en tot moment. 
En primer lloc, ens dirigim en autocar fins a Calella, durant el viatge, la nostra companya Esther va realitzar les funcions de guia turística explicant amb detall els llocs per on passavem aconseguint que el trajecte fos divertit. Tant, que se'ns va fer curt. 
Un cop a Calella ens esperava "El Trenet" que ens va oferir un entretingut passeig per tota la  població, mentre arribava l'hora de dinar.

 

"Al compás del chacachá
del chacachá del tren:
¡qué gusto da viajar
cuando se va en (exprés)!
Pues parece que el amor
con su dulzón vaivén
produce mas calor

que el chacachá del tren"

Lletra de la cançó "Chacachá del Tren"del grup "El Consorcio"
                
Quan va finalitzar el recorregut per Calella, ens vam desplaçar  en autocar a Pineda de Mar, concretament al Restaurant Aruba, un preciós local a peu de platja decorat de forma exquisida situat en un entorn meravellós. 
Gaudim d'un dinar magnífic, consistent en entrants: pa amb tomàquet, pernil d´aglà, croquetes casolanes, musclos i amanides, uns segons plats a triar entre bacallà o vedella, postres, cafè i begudes. Tots els usuaris i usuàries unànimement van opinar  que el menjar estava deliciós. 

 Restaurant Aruba Beach


A la graella de sortida
Somriures 
Salut!
Ens ho vam passar molt bé
L´Adela ha descobert les propietats dels musclos.
Tendresa
I ara un brindis

Vedella
Bacallà
Camarerooooooo...........!

Guapes!
Compartint bons moments
Una imatge de felicitat

 Durant els postres vam celebrar l'aniversari de la nostra coordinadora que emocionada va bufar les espelmes. Tant de bo es compleixin tots els seus desitjos!Bufant i pensant un desig...Per mòlts anys, Maria.

Tres belleses a la vora del mar


Després de dinar, alguns participants van optar per descansar, altres per gaudir de la brisa marina, i altres per divertir-se a la tarima del local. 


Total chill out
DESFILADA DE MODELSOlé!
 Sobre les 17:00 tornàvem a Cardedeu, satisfets i amb ganes de celebrar en breu una altra sortida. 
S'admeten suggeriments!

*********************************************************************************


Des del Bloc de Les Teixidores volem agrair al personal del Restaurant Aruba Beach l'excel · lent tracte que ens van dispensar, i felicitar-los per la qualitat de tots els seus plats.

https://www.facebook.com/aruba.beachpineda
Playa Riera s/n08397 Pineda de MarEspaña  TEL. 690692402