dijous, 22 d’octubre del 2015

EXCURSIÓ PARC MEDIAMBIENTAL GUALBA



Un cop més, ha arribat la tardor. Aquesta estació és especialment bella a Catalunya, gràcies a les temperatures suaus pròpies del nostre clima mediterrani, mentre els boscos i muntanyes es tenyeixen d'un ric i màgic colorit, marrons, ambres, malves ... és temps de bolets, castanyes, moniatos i families reunides al voltant del  foc a les llars, comencen les llargues nits de bruixes i llegendes de misteri. El Centre de Dia Les Teixidores ha volgut gaudir de tot el que ens regala la natura apropant-se al Parc mediambiental de Gualba situat al Montseny*.

Els nostres usuaris acompanyats del personal del centre es van desplaçar al parc amb ganes de passar un dia inoblidable, i sens dubte ho va ser.
Viatge en autocar, cançons, passeig per gaudir del paisatge ... i com no ... una parada al restaurant del parc per gaudir d'un menú mediterrani propi de la nostra gastronomia, que no va deixar ningú indiferent.




Preparats per la sortida
Impaciència........


Per fi arriba l'autocar que ens portarà al nostre destí!
Marxem cap a l'aventura

En ruta cap al Montseny




(*)"El Montseny, enlairat entre les planes de les comarques del Vallès, Osona i la Selva, és un bloc muntanyós de perfil característic i altiu, visible des de molts indrets de Catalunya i conegut arreu per la bellesa dels seus paisatges.
Montseny prové del llatí Mont Signus (mont senyal), palesa la fisonomia del seu relleu on es poden trobar boscos mediterranis, boscos centreeruropeus, prats i landes, rius i rierols, conreus i erms i el Parc Mediambiental de Gualba.
El Parc Mediambiental de Gualba està situat al massís del Montseny, dins de   l´àrea protegida del Parc Natural del Montseny, Reserva Natural de la Biosfera per la UNESCO, és un paradís forestal de més de 60 hectàrees. 
La vegetació del Parc Mediambiental de Gualba, de bosc mediterrani, rica en alzines sureres, pins, roures, castanyes i arbres de riera, el converteix en un indret de gran bellesa paisatgística, ideal per gaudir de la tranquil.litat de la natura tot passejant pels seus camins i sendes. 

El punt més baix del Parc és a l´entrada amb una cota de 230 metres i la més altra al Mirador, amb una cota de 550 metres"
















Bosc mediterrani

I després d'una caminada pel parc, arriba l'hora esperada DINAR AL RESTAURANT DEL PARC





Les cares satisfetes dels nostres usuaris i usuàries son un reflex del bon gust del menú






Ballem un Vals per pair el dinar
En breu anirem de nou d'excursió ..... Si és que ens encanta sortir a conèixer nous llocs de la nostra geografia. Us apunteu?

Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...