dilluns, 15 de febrer del 2016

SARDINADA AL CENTRE DE DIA

Com a "acte de cloenda" d'aquesta setmana festiva de Carnestoltes, al Centre de Dia s'ha celebrat una sardinada, a la  qual han participat activament usuaris i usuàries.
Feina no ha faltat per a ningú: preparar amanides, netejar sardines, preparar les brases, parar taula...
Qualsevol ajuda  ha estat ben rebuda, Tots van voler col·laborar en aquest àpat tan bo  i senzill.














Boira a Cardedeu





És curiós, però mentre estic fent l'entrada al bloc, se m'està fent la boca aigua ....










El Centre de Dia "Les Teixidores" té la fortuna de comptar amb uns usuaris/es molt col·laboradors /es. Això fa possible la realització d'activitats com aquesta sardinada, ja que sense ajuda d'aquestes persones, res d'això seria possible. Cada activitat d'aquest tipus és consensuada amb ells i elles, ja que són part fonamental de la preparació d'aquests esdeveniments. El centre prioritza l'autonomia i decisions dels usuaris i usuàries, per això, les festes, tallers de cuina, i moltes altres activitats requereixen l'esforç conjunt de professionals i usuaris/es en la mesura de les seves possibilitats i aptituds (des cuinar a escombrar, fer fotos , decorar el rètol informatiu ...), d'aquí la importància de comptar amb les opinions de tots a l'hora de donar llum verda a la celebració d'actes com aquesta sardinada, que ha esdevingut un èxit de participació, amb la qual cosa el resultat s'ha valorat molt positivament entre tots els assistents.

FINS AVIAT!





Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...