divendres, 20 de gener del 2017

Festes Nadal 2016


Quan arriba el Nadal, ens esperen uns dies plegats de reunions familiars, activitats, somriures,...  I el Centre vol ser partícip d'aquestes alegries, per això, el desembre ha estat ple d'activitats intergeneracionals relacionades amb aquestes festes que cada any esperem amb ànsia i il·lusió.


Per començar, el 15 de desembre, vam gaudir de la assistència de l’IES Pla Marcell, que van ajudar els usuaris i usuàries a crear alguns ornaments que han lluït al Centre durant les Festes. Una activitat intergeneracional, on joves i els nostres usuaris han pogut compartir experiències.

L'Antonia i la Victoria gaudint de les visites

Estudiants del IES Pla Mercell amb el Josep

El Josep i el Jordi

La Carmen amb un dels estudiants

La Rosa, La Felisa, la Rosa i la Elvira



I com unes festes de Nadal no són res, sense nadales, els dies 20, i 21, vam gaudir d'una actuació musical nadalenca per part dels alumnes de sisè de primària de l'Escola Mil·lenari on uns 50 alumnes ens van deixar atonits amb les seves veus. També van participar les escoles Can Manent i els alumnes de tercer i quart del CEIP Dolors Granés.


Alumnes de l'Escola Mil·lenari

Els alumnes amb la nostre usuaria Adela.

Els usuaris be concentrats amb l'actuació
 



Per últim, el dia 22 vam celebrar el dinar anual de Nadal organitzat pel Centre de Dia juntament amb Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardedeu, on ens encanta obrir les portes a persones amb necessitats especials per a que gaudeixin d’un bon dinar i comparteixin l’esperit nadalenc amb tots nosaltres. Enguany vàrem tenir la sort que ens acompanyés l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, la regidora Laia Muñoz i la María Márquez, coordinadora de l’àrea de Gent Gran.  Ah! I les postres (mousse de llimona) la van elaborar els usuaris, i segons l'opinió general, el resultat va ser excel·lent.


La Carmen, el Rafael i la Remei

L'alcalde fent un brindis

La Maria

La Rosa, el Jordi, el Josep, l'alcalde i la Laia gaudint del dinar

La coordinadora, Maria i, la psicòloga del centre, l'Esther











El Delfí fent contactes amb l'alcalde




 Després del dinar, va començar la festa amb les famílies. Primer de tot, vam poder entregar la cistella de Nadal amb el pernil, a la persona que va comprar el número 13 de la “Llumineta” i que va coincidir amb les darreres dues xifres de La Grossa de Nadal. I la gunayadora va ser...... l’Eva!!!!! Seguidament, vam gaudir de la música, actuacions dels propis usuaris i usuàries i un berenar especial.
L'Eva i la seva filla amb la cistella de Nadal. El marit d'altre usuària mirant amb enveja je, je.

 
El Jordi i la seva família

La Felisa amb el seu marit, filla i net.

La Rosa amb el seu marit i neta cantan

La Laura donant-li ritme a la festa. Els usuaris cantan nadales.



Com sempre, agraïm als usuaris i a les seves famílies formar part d’aquesta gran família. Convidant-los a continuar visitar-nos quan vulgueu.










Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...