dijous, 9 de febrer de 2017

Connectant històries


Un any més el alumnes del Programa de Formació per a la Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) del Centre de Formació de Cardedeu "La Mongia" han vingut al centre de Dia a "Connectar històries" amb alguns dels nostres usuaris i usuàries.

El Delfí parlant amb una de les alumnes

Aquests joves vénen dos tardes a la setmana a passar unes hores amb els nostres usuaris. Junts, parlen de la vida, la passada i l'actual, comparteixen records, experiències, confidències, entre d'altres i d'aquesta manera aprenen els uns dels altres. Tot plegat per fer una "Història de Vida" i plasmar-la en un àlbum.
La Rosa compartint classes de pintura

La Cecilia jugant al dòmino
Però, no tot es fa davant d'un ordinador, també aprofiten per jugar a jocs de taula com el dòmino, les cartes o el memory.
La Victòria buscant parelles amb el Memory

L'Antonia i la Loli jungant a cartes
La setmana passada vem rebre la visita de la televisió de Cardedeu, que es va interessar per aquest projecte intergeneracional entre els joves i les persones grans del Centre de Dia del municipi. I aquesta és la notícia que en van fer:


Ben aviat, els nois i noies portaran els àlbums amb la Història de Vida dels usuaris amb qui han treballat. No us preocupeu que us ho ensenyarem!