dijous, 9 de febrer del 2017

Connectant històries


Un any més el alumnes del Programa de Formació per a la Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) del Centre de Formació de Cardedeu "La Mongia" han vingut al centre de Dia a "Connectar històries" amb alguns dels nostres usuaris i usuàries.

El Delfí parlant amb una de les alumnes

Aquests joves vénen dos tardes a la setmana a passar unes hores amb els nostres usuaris. Junts, parlen de la vida, la passada i l'actual, comparteixen records, experiències, confidències, entre d'altres i d'aquesta manera aprenen els uns dels altres. Tot plegat per fer una "Història de Vida" i plasmar-la en un àlbum.
La Rosa compartint classes de pintura

La Cecilia jugant al dòmino
Però, no tot es fa davant d'un ordinador, també aprofiten per jugar a jocs de taula com el dòmino, les cartes o el memory.
La Victòria buscant parelles amb el Memory

L'Antonia i la Loli jungant a cartes
La setmana passada vem rebre la visita de la televisió de Cardedeu, que es va interessar per aquest projecte intergeneracional entre els joves i les persones grans del Centre de Dia del municipi. I aquesta és la notícia que en van fer:


Ben aviat, els nois i noies portaran els àlbums amb la Història de Vida dels usuaris amb qui han treballat. No us preocupeu que us ho ensenyarem!

 

Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...