dilluns, 18 de juny del 2018

100 anys de vida!

El passat 12 de febrer la Sra. Isabel Font va fer 100 anys de vida! I per celebrar-ho vam fer una festa per ella al centre de Dia "Les Teixidores" on tothom hi va voler participar.


La Isabel quan va arribar al Centre ben d'hora pel matí!

La Victòria intentant contenir els globus

La Menchu ajudant a inflar els globus

La Isabel i l'Antònia

La Isabel amb la seva inseparable Àngela

Una de les primeres sorpreses va ser l'entrega, per part de l'Alcalde de Cardedeu el Sr. Enric Olivé, de la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya a totes les persones que compleixen 100 anys i que ho sol·liciten.



L'alcalde fent entregal de la medalla
Després de la Medalla, des del Centre li vàrem voler regalar un ram de flors. L'encarregada de entregar-li va ser la seva amiga Àngela.

L'Àngela entregant-li el ram de flors

Com que es tractava d'un dia molt especial per a ella la seva família no s'ho va voler perdre. A l'acte d'entrega de la medalla, ja en va venir una part.


La seva filla Maria, acompanyada d'altres familiars.
I després de les emocions del matí va continuar la celebració amb un dinar de germanor on hi van assistir les persones usuàries que van voler i part de la seva família.



Quan es cumpleixen 100 anys, no pot faltar un gran pastís. I si a sobre el teu nét és pastisser, doncs ja ho tens fet! En Josep, nét de la Isabel i les seves filles (besnétes de la Isabel) van elaborar un súper pastís de xocolata per a l'ocasió.

En Josep i la seva dona a la cuina del Centre amb el pastís sorpresa!






Després de bufar les espelmes va ser el mment dels regals i des del Centre li vàrem regalar un llibre fet amb Scratchbooking de la seva estada a Les Teixidores fins el moment. L'encarregada de fer-lo va ser la María Murcia, la nostra Treballadora Social i "artista". L'Olga, la professional de referència de la Isabel, es va encarregar de donar-li, juntament amb una targeta de felicitació.



Brindant amb part de l'equip de Les Teixidores

Per si no n'hi hagués proutes d'emocions, a la tarda va venir un grup d'havaneres que va omplir de bona música el Centre i ens va regalar un final de festa perfecte!






Per tenir un bon record d'quest dia tant especial vam muntar un photocall a l'entrada i ens vàrem fer unes fotos "divertides" amb qui vàrem voler!

La Menchu i la Esperanza

L'Àngels, l'Àngela i la Victòria

La Nina, la Carmeta i la Victòria

L'Esther i el Joaquim

La Laura i el Pere (que no feia massa cas)



En definitiva un gran dia per una gran persona.... i és que 100 anys no se celebren cada dia! Per molt anys, Isabel!




Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...