dijous, 7 de febrer de 2019

CONNECTANT HISTÒRIES


Un any més a “Les Teixidores” ha començat el projecte Connectant Històries, un projecte intergeneracional entre els alumnes del PTT (Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball) de la Mongia i alguns usuaris del Centre de dia.

El projecte va néixer l’any 2015 amb la voluntat de fomentar les relacions intergeneracionals joves-avis compartint històries de vida. Consisteix en establir un vincle de confiança per fomentar el record i l'autoestima dels usuaris i a l’hora serveix als joves com a via per posar en pràctica habilitats comunicatives treballades durant el curs com; saber estar, empatia, llenguatge, ritme i to de veu, escolta activa, entre d’altres. 

Enguany els usuaris que participen en el projecte són; Esther Alonso, Cecilia Mulas, Pepita Coll, Albarita Miranda, Andreu Vázquez, Menchu Francia, Esperanza Gallego i Nuria Casas. 
El projecte va començar el passat 1 de Febrer i es repartirà en 6 dies, sent l‘últim la cloenda i tancament on a cada avi i àvia participant se li lliurarà un àlbum personalitzat amb els seus records de vida. 

Ja us anirem informant de com va el projecte, de moment us deixem les fotos del primer contacte entre alumnes-usuaris. 


La Cecilia, l'Albarita, l'Andreu i la Pepita treballant amb les seves respectives parelles

La Esperanza, la Menchu, la Núria i l'Esther començant el projecte amb els alumnes de la Mongia