dimarts, 26 d’octubre del 2021

EN BICI SENSE EDAT

l'Associació de Cardedeu: Cardedeu Vital i l'Ajuntament de Cardedeu han iniciat el projecte En Bici sense edat. Amb la Compra de dos tricicles adaptats, la gent gran de Cardedeu podrà disposar ben aviat del servei de transport gratuït i a través de voluntaris ciclistes, per anar amunt i avall pel nostre poble. La presentació es va fer divendres 15 d'octubre a les 11h del matí, van venir a recollir-nos voluntaris de Cardedeu Vital i vam poder fer tastet de volta en tricicle. Una volta ben amena, divertida, satisfactòria...màgica. Aquí en podeu veure les fotos i també l'article que va publicar el diari 9Nou del Vallès Oriental arrel d'aquesta posada en marxa tan social i ecològica.
EL 9 NOU Cardedeu incorpora dos tricicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda L’Ajuntament de Cardedeu ha comprat dos tricicles adaptats amb assistència elèctrica per tirar endavant el projecte En bici sense edat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans del municipi o d’aquelles que tenen problemes de mobilitat. El projecte s’ha presentat aquest divendres davant de l’Ajuntament. Els tricicles permetran fer passejades pel municipi a partir de la col·laboració de l’associació Cardedeu Vital i del grup local d’En bici sense edat que s’ha creat al poble. Ara es farà la formació de voluntaris i, després, s’engegaran les passejades. Les persones interessades a participar-hi -com a voluntàries o usuàries- poden contactar amb Cardedeu Vital al correu cardedeuvital@gmail.com. Segons fonts municipals, es tracta d’un “projecte per millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones grans i amb mobilitat reduïda” i que “promou l’envelliment actiu, el bon tracte i l’acompanyament a les persones d’edat avançada o amb mobilitat reduïda i la creació de noves relacions intergeneracionals, i així com combatre l’aïllament social i la soledat no desitjada”. També es destaca que “Cardedeu reuneix les característiques idònies per al projecte per la gran quantitat de quilòmetres de carril bici i per ser un poble pla, amb un entorn natural privilegiat“. A Granollers, l’entitat Granollers Pedala també té un projecte similar amb un tricicle adquirit per l’entitat.

Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...