divendres, 24 de desembre del 2021

Projecte Correspondència amb alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Pla Marcell de Cardedeu

El dia 14 de desembre, al Centre de dia, van trucar cinc joves alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Pla Marcell. Venien a fer-nos una proposta: escriure'ns cartes per Nadal. Aquesta proposta ens va agradar molt, vam fer-la a les persones usuàries i van sortir 5 voluntàries per a rebre correspondència de joves estudiants del poble. La Menchu, l'Esperança, la Carmen, la Paquita i el Rafael van ser els més decidits a fer aquesta activitat. Així , doncs, vam rebre una carta de cada un dels joves: de la Martina, el Max, l'Arturo, l'Àlex i l'Hèctor. Ens explicaven anècdotes, desitjos, experiències...que ens vam emocionar i il.lusionar. L'Àngels ens les va llegir i després les vam repassar i guardar per anar pensant una resposta.
Al dia següent ja sabíem què havíem d'explicar i amb l'ajuda de les auxiliars i decorant a més a més els sobres, vam passar una tarda fent aquesta activitat tan entretinguda. Tres dies després la noia i els nois van venir a recollir la seva correspondència. Una activitat ben sencilla i efectiva.
Gràcies PLa Marcell per aquestes proposten tan boniques!!! Esperem repetir-la aviat.

Entrada destacada

Divendres passat es va celebrar l' acte de cloenda del projecte "Connectant Històries" (2016) realitzat conjuntament entre ...