dijous, 4 de juny de 2015

ACTIVITAT INTERGENERACIONAL: BIODANSA

La biodansa (dansa de la vida) és un sistema d'autodesenvolupament que utilitza els sentiments provocats per la música i el moviment per aprofundir en el coneixement d'un mateix. el seu objectiu és promoure la integració de la persona amb les seves emocions i expressar-les. La biodansa tendeix un pont cap a les altres persones, reforçant els llaços afectius entre el grup.
D'altra banda, la biodansa a la tercera edat, manté la funcionalitat del cos, fomentant així l'autonomia dels usuaris. És una excel·lent aliada a l'hora d'evitar el risc d'aïllament social, ja que en practicar en grup, permet a les persones interactuar entre elles, creant vincles positius entre els participants de cada sessió.

Els alumnes de 1er. curs  del GRAU MITJÀ TÈCNIC EN ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA – TAPD del Institut  Pla Marcell han vingut a oferir-nos una classe de biodansa al centre. Com eren molts els usuaris que no volien perdre l'oportunitat de gaudir d'aquests moments, s'han dividit en dos grups. Mentre un dels grups realitzava la classe de biodansa, l'altre grup realitzava uns estimulants jocs cognitius, en els quals es fomentava especialment la memòria.

La veritat és que la tarda al centre, es va fer curta per a tots, i esperem que aquests futurs professionals tornin aviat a visitar-nos, o qui sap? potser d'aquí a poc temps, acabin sent companys nostres.


Benvinguda als alumnes per part del nostre RRPP
Presentació de l'activitat per part de la nostra directora
El nostre Rafael i un planter de bellesa 
Futurs professionals
Jocs cognitius
Tots hi participaven 
Guapa!
A ballar!
Ben acompanyats
un èxit de participació!
La nostra estimada Julita
Un cavaller i una princesa

Sort nois i noies, sou el futur d'una professió vocacional i des del nostre bloc us agraïm el haver compartit aquesta experiència amb nosaltres